Forrige uke tok Lars Erik Hesbråten nye MR-bilder av kneet sitt.

I mai opererte hardhausen det samme kneet, etter at han spilte vårsesongen med smerter. 

Nå har Storhamar-spilleren fått svar på bildene.

Vi har fått svar, men det var ikke noe nytt fra før operasjonen. Jeg skal til Oslo neste onsdag til en ekspert på Olympiatoppen, forteller Hesbråten.

Han forklarer at han ikke vet om det blir snakk om en ny operasjon, eller hva som blir aktuelt å gjøre videre.

Brusk og cyster

- Jeg vet egentlig ikke noe mer enn det, sier han.

På spørsmål om hva som ble påvist på de nye MR-bildene, svarer han:

- Det er noe brusk og cyster inne i kneet, og det er det som er greia. Hva det er som gjør vondt, det vet jeg ikke. Men det er en av delene. Jeg vet ikke om de kan fjerne brusken, det kommer vel litt an på hvordan det ligger, forklarer han.

Vil trene på is

Så langt under sesongoppkjøringen, har det blitt minimalt med istrening for den blide krigeren, men nå ønsker han å være med litt på treninger framover, slik at han får tilbake litt av godfølelsen på skøyter.

- Jeg tenkte jeg skulle prøve å gå litt på skøyter, sånn at jeg får litt isfølelse. Det blir ikke noe kampøvelser eller noe sånn. Være med på oppvarmingsøvelser og sånn. Ingen nærkontakt, ikke før jeg vet noe mer, sier Hesbråten.

I forrige uke uttalte Hesbråten at han håper han unngår en ny operasjon på kneet. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.