HAMAR: André Paulsen skal spille sammen med Christian Larrivée og Pål Johnsen, mens Fredrik Lystad Jacobsen får Trygve Hillestad og Eirik Børresen som rekkekamerater. Det betyr at 4. rekka mot Stjernen blir Eirik Salsten, Ørjan Mikkelsen og Tom Ivar Hesbråten.
- André leser spillet bra, har et bra skudd, og er flink til å plassere seg. Jeg er spent på denne forandringen, så får vi se hvordan det fungerer i praksis, sier treneren, som altså flytter Trygve Hillestad inn som senter i 3. rekka.
- Tanken er at han skal ligge litt defensivt bak de to andre, sier Smithurst.
Det betyr at den eneste rekka som beholdes fra Lillehammer-kampen er Joakim Jensen, Nathan Martz og Eirik Skadsdammen. De produserte de tre første målene på Lillehammer, og det var tre kjappe mål. Martz fikk bokført tre målgivende pasninger, Jensen to scoringer og Skadsdammen ett mål.
- De produserte veldig bra, og så får vi håpe de er like giftige igjen, sier Smithurst, som kikket på videoen fra Lillehammer-kampen i går.
- Det ble passivt etter hvert, og det var småfeil over hele linja. Konsekvensene av det ble store til slutt, dessverre. Vi må knipe igjen foran eget mål, sier Dragons-treneren.
Stjernen har svingt en del i sesongstarten. Torsdag tapte de hjemme mot Manglerud/Star.
- Vi skal være obs på at de er revansjesugne. Stjernen har slått Lillehammer, så de har kvaliteter i laget, sier Michael Smithurst.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.