HAMAR: André Paulsen skal spille sammen med Christian Larrivée og Pål Johnsen, mens Fredrik Lystad Jacobsen får Trygve Hillestad og Eirik Børresen som rekkekamerater. Det betyr at 4. rekka mot Stjernen blir Eirik Salsten, Ørjan Mikkelsen og Tom Ivar Hesbråten.
- André leser spillet bra, har et bra skudd, og er flink til å plassere seg. Jeg er spent på denne forandringen, så får vi se hvordan det fungerer i praksis, sier treneren, som altså flytter Trygve Hillestad inn som senter i 3. rekka.
- Tanken er at han skal ligge litt defensivt bak de to andre, sier Smithurst.
Det betyr at den eneste rekka som beholdes fra Lillehammer-kampen er Joakim Jensen, Nathan Martz og Eirik Skadsdammen. De produserte de tre første målene på Lillehammer, og det var tre kjappe mål. Martz fikk bokført tre målgivende pasninger, Jensen to scoringer og Skadsdammen ett mål.
- De produserte veldig bra, og så får vi håpe de er like giftige igjen, sier Smithurst, som kikket på videoen fra Lillehammer-kampen i går.
- Det ble passivt etter hvert, og det var småfeil over hele linja. Konsekvensene av det ble store til slutt, dessverre. Vi må knipe igjen foran eget mål, sier Dragons-treneren.
Stjernen har svingt en del i sesongstarten. Torsdag tapte de hjemme mot Manglerud/Star.
- Vi skal være obs på at de er revansjesugne. Stjernen har slått Lillehammer, så de har kvaliteter i laget, sier Michael Smithurst.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00