Tønsberg hadde ikke tatt ett eneste poeng på fremmed is før søndagens bortekamp mot Dragons. I Hamar OL-Amfi ble vertene sjokkert av GET-ligaen soleklare tabelljumbo, som sikret spilleforlengning 16 sekunder før slutt, og var kaldest da straffeslag skulle avgjøre.

- Det er ikke hyggelig å tape. Selv om det ikke betyr noe særlig poengmessig, vil vi vinne hver eneste kamp. Vi får bare legge det bak oss, sier trener Rune Gulliksen i videointervjuet over.

Håper på Lillehammer

I Dragons dreier nemlig alt seg om begivenheten som starter kommende fredag. Da spilles den første kvartfinalekampen i NM-sluttspillet. I går sikret Lillehammer tredjeplassen på tabellen, og dermed retten til å velge mellom Lørenskog og Dragons som motstander når seriespillet avsluttes tirsdag.

Rune Gulliksen håper på mjøsderby mot Lillehammer, men tror Sparta blir motstanderen i kvartfinalen.

- Det er vanskelig å si om Lillehammer velger oss. Jeg tror kanskje det blir Sparta. Selv hadde jeg kanskje valgt Lillehammer, men vi får se på tirsdag, sier sjefen.

Tafatt førsteperiode

Førsteperioden mellom Dragons og Tønsberg åpnet begredelig og fortsatte i samme melodi. Etter 17 temposvake minutter smekket Lars Løkken Østli inn kampens første, men selv om hundrevis av teddybjørner ble kastet på isen, ble periodens avslutning alt annet enn koselig for Dragons.

Bare 44 sekunder senere utliknet nemlig Tønsberg.

Utover i midtperioden kom Dragons omsider i gang, og mens Tønsberg sanket utvisningsminutter, sanket hjemmelaget nettkjenninger.

Først banket Lars Løkken Østli inn sin andre for dagen, i sin 400. kamp i gult og blått, før målkonge Joakim Jensen la på til 3-1.

Tønsberg kom tilbake

I tredjeperioden kom Tønsberg overraskende tilbake, og etter drøye tre minutter var lagene like langt igjen.

Eirik Dagfinrud scoret sitt første for året, og sendte Dragons tilbake i front, men 16 sekunder før slutt utliknet gjestene igjen.

Spilleforlengningen ble målløs, og da straffeslag skulle avgjøre, var Tønsberg sikrest. Lars Løkken Østli bommet for Storhamar, og tabelljumboen tok med to poeng fra Hamar OL-Amfi.

Dragons' lagoppstilling:

1. rekke: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Ole Petter Øvergaard, Nathan Martz, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. rekke: Anders Braavold, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Christian Larriveé, Pål Johnsen.
3. rekke: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Trygve Hillestad, Eirik Skadsdammen.
4. rekke: Eirik Dagfinrud - Ørjan Mikkelsen, Simon Tombre. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.