HAMAR: Adrian Saxrud Danielsen kan gi seg sjøl årets beste julegave ved å vise seg skikkelig fram på U20-landslaget om drøye to uker. U20-VM droppes i gang i Buffalo i USA 2. juledag.
- Det er et av målene denne sesongen. Jeg kom ikke med til U18-VM sist, men har spilte noen landskamper, sier Dragons-backen som er tatt ut sammen med Eirik Børresen.
I går scoret 18-åringen to mål - og regnet med kjeft.
- Da jeg gikk rett inn foran mål, regnet jeg med å få kjeft fra Pål Johnsen for at han ikke fikk pucken! Var bra jeg scoret der.
I stedet fikk han kjeft i neste bytt - da var han bak Rosenborgs mål.
- Adrian har fortjent landslagsplassen nå. Han har fin utvikling, sier trener Peter Johansson.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.