Arrangementansvarlig Stein Onsrud bekrefter til HA-sporten at TV 2 og Storhamar har kommet til enighet om en avtale for å sende Stavanger - Storhamar i CC Amfi i dag.

- Vi er veldig glade for at vi har kommet til enighet. Vi, TV 2 og Boligpartner har kommet til enighet om en avtale som gjør at vi kan sende kampen, sier Onsrud, som håper mange tar turen til Hamar vest i dag.

- Drømmen vår er å ha flere folk i CC Amfi enn i DNB Arena. Dørene åpner 17.00, og vi håper mange har lyst til å komme i hallen og støtte laget, sier Onsrud.

Onsrud ønsker ikke å gå ut i media og fortelle om hvor mye summen ble, men han er fornøyd med hjelpen de har fått av sponsorene.

Det står 3-3 i kamper mellom Stavanger og Storhamar. Dagens vinner møter Lørenskog i den første finalen tirsdag.

Det er gratis inngang i CC Amfi lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.