- Jeg tror det kom­mer 5.000 til­sku­e­re, sier rus­se­ren og er kan­skje klar over at han tar litt hardt i, men ar­gu­men­te­rer: - Vi tren­ger hver enes­te kro­ne en slik kamp kan dra inn. Jeg opp­ford­rer alle fans til å dra med seg na­b­oen på kamp, sier Smir­nov som selv­sagt er let­tet over at Stor­ha­mar, nok en gang, be­sto prø­ven mot et M/S-lag de har hatt fullt av trøb­bel mot tid­li­ge­re.

- Vi har hatt en fin stig­ning fra Spar­ta-kam­pen og går på ba­nen for å hol­de fast ved den gode ut­vikl­in­gen. Selv­sagt blir Vå­ler­en­ga-kam­pen en helt an­ner­le­des kamp, men nå fø­ler jeg at vi har fått sta­bi­li­sert for­svars­spil­let vårt. Det er all­tid nøk­ke­len til fram­gang, sier Smir­nov.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.