• KOMMER TILBAKE: Storhamars ti år gamle supportere Ada Sigland og Ingrid Johanne Bekkevold har ikke sett sin siste hockeykamp. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • FRUSTRERT GJENG: Storhamar-fansen fikk ikke mye å glede seg over da Lillehammer vant 5-1 i Hamar OL-Amfi. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Tabelltoer Storhamar Dragons møtte tabellsjuer Lillehammer i Hamar OL-Amfi. Det endte med 1-5 og en aldri så liten depresjon blant de gulkledde på tribunen.

- Stemningen er ikke på topp her nå, nei. Det er veldig mange sure folk. Vi ser ingen innsats hos spillerne på isen i dag, og da blir man deprimert av å stå her oppe, sier Anne-Lise Syversen i videoen øverst på siden.

Det er nokså sannsynlig at lagene sees igjen om ikke altfor lenge. Den ene NM-kvartfinalen kan nemlig fort bli et vaskeekte Mjøs-derby.

- Vi håper fortsatt på det, men vi må opp i ringa hvis vi skal klare å slå dem. Det vi gjør i dag, nytter ikke, sier Syversen misfornøyd.

- Er du skuffet?

- Jeg er rimelig skuffet. Veldig skuffet. Kjempeskuffet, sier den trofaste Storhamar-supporteren bestemt.

Får støtte fra ti-åring

Ti år gamle Ada Sigland sto midt blant Storhamars supportergjeng og så sin første hockeykamp i Hamar OL-Amfi lørdag. Selv om vertene kollapset på isen, hevder hun at det frister å komme tilbake.

- Det ga mersmak, sier hun, om enn nølende.

- Så du vil komme tilbake selv om det gikk som det gikk?

- Det var egentlig ganske dumt at de tapte, innrømmer hun.

Venninna Ingrid Johanne Bekkevold (10), som sto bak Adas hockeydebut, er imidlertid krystallklar i sitt svar på samme spørsmål.

- Det kan hende Storhamar bare hadde en dårlig kamp og ikke var helt på topp, så jeg kommer tilbake. Det gjør jeg alltid, avslutter hun.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00