1) Stavanger
2) Sparta
3) Lillehammer
4) Lørenskog
5) Storhamar
6) Vålerenga
7) Rosenborg
8) Stjernen
9) Frisk Asker
10) Manglerud/Star

Stavanger er den klare favoritten. De har beholdt den gode stammen, og har fylt på med Tore Vikingstad, som har mange sesonger bak seg i den tyske ligaen.
Sparta ser i utgangspunktet litt svekket ut sammenlignet med forrige sesong. Tre etablerte backer er borte. God målvakt: Phil Osear.
Lillehammer har et veldig spennende lag, men mange gode importer, krydret med stortalentet Endre Medby (17). Veldig god keeper i Ryan Nie.
Lørenskog ser også solide ut, og har hentet inn Ryan Jardine fra Canada på tampen. Han har erfaring fra NHL, AHL, Mora og Hamburg. Han er en klassespiller.
Vi har plassert Storhamar på 5. plass. Utfordringen er en tynn stall, og Tommy Johansen og Robert Hestmann må prestere bakerst. Det jobbes med en back til, og det kan bli viktig. Nathan Martz er et stort pluss offensivt. Spennende å se om unggutta tar et steg.
Vålerenga har mistet mange i løpet av de siste sesongene. Nå har VIF fått inn brødrene Stephenson og landsmann Justin Donati. I VIF blir keeper Patrick DesRochers viktig. Han har vært god i flere i sesonger.
Fra 7. plassen og ned er det vanskelig å skille lagene. Det ser forholdsvis tynt ut i Rosenborg, Stjernen, Frisk Asker og Manglerud/Star.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.