Mads Hansen har kontrakt ett år til. De fleste av de andre håper å få det:

- Jeg har ærlig talt ikke ofret neste år en tanke ennå, sa Fredrik Lystad Jacobsen. Han fikk nok av hockey for en stund med matchstraffen i den siste semifinalen mot Vålerenga.

- Jeg kan si såpass at jeg trives på Hamar, men mer vet jeg ikke nå, sier han.

Tommy Johansen er tydeligvis den eneste som har snakket med sportslig utvalg til nå. De har gitt uttrykk for at de vil ha ham med videre og det er i tråd med Tommys ønske også. Han fikk ikke vært på isen i går, og vet ikke om han slipper til.

- Det gull verdt å være med på samling. Her er det mye å lære, sier den ambisiøse målvakten.

Verken Adrian Saxrud Danielsen eller Andreas Øksnes har hørt noe fra sportslig ennå.

- Jeg er helt fristilt, sier Øksnes og smiler bredt, men røper samtidig at han helst vil fortsette i moderklubben.

Slik jeg har skjønt det avhenger det litt av om klubben får lisens på grunn av skakkjørt økonomi, men jeg regner med at det løser seg.

Adrian Saxrud Danielsen delte Øksnes´ synspunkter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.