- Jeg tenkte ikke så mye. Det var mitt første bytte. Plutselig var muligheten til å spille til Jimmy (Andersson) der.
Unggutten som var 18 år og en måned i går, har fått lite spilletid denne sesongen.
- Det er sånn når det går så bra for laget, treneren bytter ikke da. Samtidig er det større konkurranse på løperplass i år. Men jeg jobber på, for å få mer spilletid. Det handler om å være tålmodig I dag var det gøy, fastslår Øvergaard.
«OP» er en av de mest lovende løperne dragene har, og i går spilte han både i andrerekka med Christian Larrivée og i tredjerekka. Canadieren er full av lovord:
- Han er så god til å være 18 år. Han fortjente å få spille mer i dag. Ikke bare serverer han til 1-1-målet og er morsom å spille med offensivt, men han er også med og gjør en viktig jobb defensivt ved flere tilfeller, skryter Christian Larrivée.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.