(Storhamar - Kongsvinger 4-0)

Storhamar banket Hedmark-rival Kongsvinger 4-0 i Hamar OL-Amfi. Storhamar scoret flere flotte mål, satte høyt tempo og vant meget fortjent.

Etter kampen var det en fornøyd Martin Gran som var gjest i Rinkside-studioet. Unggutten har hatt en tøff første halvdel på sesongen, men han var frisk i rekke med Jacob Berglund og Mikael Zettergren mot Kongsvinger.

- Jeg kan tilføre rekka fart. Jeg skal gå mye på skøyter. De er veldig gode puckspillere, sier han om kjemien med svenskene.

I dag kunne HA-sporten avsløre klubbenes mange feilførte målgivende pasninger.

- Jeg har ikke inntrykk av noen stjeler poeng hos oss. Alle er ærlige, sier Gran.

Tor Nilsen og Svein Harald Arnesen er kritiske til mange spilleres uærlige holdning, og nå håper ekspertene på bedre og ærligere moral innad i garderobene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.