Anders Theodor Braavold, som fikk sitt gjennombrudd i fjor, er klar på at Storhamar må opp flere hakk hvis det skal bli poeng på torsdag:

- Vi er gode når vi er gode, men vi er alt for varierende. I første periode gjør vi tingene vi skal, og holder avtalene vi har blitt enige om, men etter det blir det bare tull. Andre perioden er grusom, og da taper vi vel skuddstatistikken 14-3 og perioden 3-1, sier en skuffet Anders Theodor Braavold. 

GULLIKSEN TENTE HÅPET

Anders Gulliksen utlignet for Storhamar etter bare 1.25 av den siste perioden. Svenske Linus Johansson spilte fri unggutten, og alene med Foster tok han frem en Tom Erik Olsen-finte da han lurte Foster på isen, mens han selv satte pucken opp i taket.

Men dette var ikke Storhamars dag. Like etter Gulliksenes perlescoring skulle Lillehammer få seiersmålet. Aleksander Reichenberg fikk god tid foran mål da han uforstyrret kunne sette pucken bak en forfjamset Jørgensen. 

- Vi må opp flere hakk til torsdag hvis vi skal ha håp om poeng, avslutter Braavold. 

Andre periode: 

Lillehammer dominerte den andre perioden. Derek Arnold utlignet for gjestene etter seks minutters spill. Storhamar tok så føringen da Martin Gran scoret sitt første seniormål. Men dette var Lillehammers periode. Etter massivt trykk skulle Lillehammer igjen utligne. Joakim Fridtjov Jensen vant en duell for Storhamars mål og satte inn 3-3. Litt senere utnyttet Paul Phillips og Derek Arnold en feil av Anders Theodor Braavold, og Lillehammer kunne gå til pause med ledelsen. 

Første periode:

Storhamar leder 2-1 etter en god første periode. Lillehammer fikk den første scoringen da Alexander Reichenberg utnyttet et svakt øyeblikk hos Storhamar-keeper Andrew Engelage. Dragons jobbet seg inn i kampen, men utligningen lot vente på seg. På tiden 14:34 kunne endelig Storhamar juble. Christian Larrivée dro ut Aleksander Rindal, før han kom alene med Foster og scoret. Under tre minutter senere tok Storhamar ledelsen. Lars Erik Hesbråten jobbet hardt foran mål, og pucken spratt ut til Jørgen Langdalen. Han sendte pucken opp i krysset, og vips hadde Storhamar snudd kampen! 

fØR KAMPEN

På torsdag reiser Storhamar til Oslo for å møte erkefiende Vålerenga til sesongstart på Jordal Amfi.

Storhamar har hatt en variabel oppkjøring. Storhamar har spilt med et ungt lag gjennom hele høsten, og det kan ha sammenheng med de ujevne prestasjonene. 

Storhamar startet treningskampene med å tape mot Frisk Asker, før de gikk på to tap mot Oskarshamn og Sparta. Lykken snudde i den fjerde treningskampen, da Storhamar slo Lillehammer 4-2 i Kristins Hall. Dragons fortsatte så med å beseire Lørenskog 3-2 på egen is, før man tapte 5-1 mot et godt Sparta-lag i Sarpsborg på torsdag. 

Dragons sliter med noen skader. Joakim Jensen, Jimmy Andersson og Andreas Øksnes er alle ute.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.