OSLO: I dag var det pressetreff på Ullevaal Stadion i forbindelse med den kommende seriestarten i eliteserien i ishockey kommende helg.

Alle kapteiner og trenere var samlet, og også TV 2s eksperter var på plass for å si sine meninger om ligaen.

positiv hoff

Geir Hoff tror Hamar-publikumet kan vente seg en morsom vinter.

- Storhamar er i ferd med å bygge opp noe spennende, og så synes jeg de har en del bra spillere. De gjorde det veldig bra i CHL, men fikk det ikke helt til i seriespillet. Det ble bra på slutten, men de hadde marginene litt imot, sier Hoff.

Han trekker fram Joey Tenute og Petterni Nummelin som viktige brikker i det nye mannskapet. 

- Jeg tror at overtallsspillet deres vil bli en del bedre enn hva det var i fjor, og der vil de kunne hente inn flere poeng. Power playet kan bli blant de klart beste. De har gode typer på laget, og det kan gjøre at de går hele veien. Derfor har jeg Storhamar på topp, sier han.

tøff konkurranse

Men Hoff tror ikke at Storhamar får en enkel vei til seriegullet. 

- Stavanger og Lørenskog kommer til å være med helt der oppe. Lørenskog spilte offensiv og fin hockey, men de har mistet mange spillere. Men Lørenskog kommer til å være med, sier han.

- Stavanger er alltid der oppe. De har byttet ut en del spillere, og de har et yngre lag i år. Nå har de flere unggutter, og det blir spennende å se om Oilers kan fortsette å spille som tidligere, avslutter han.

Erik Follestad Johansen, som er ny ekspert i TV 2, tror at Storhamar havner helt nede på 5. plass.

Ole Eskild Dahlstrøm tipper laget på 4. plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.