Svein Skarpmo er mest kjent fra tida som sponsorjeger i Nybergsund Fotball.
Nå er det hockey og redningsaksjon i Storhamar Dragons som gjelder.
- Jeg skal ha fullt fokus på Storhamar framover. Det må jobbes disiplinert, og det må følges opp. Det tar tid, og det er jo tidspress i forhold til datoer klubben må forholde seg til, og ikke minst er det snart jul, sier Skarpmo, full av entusiasme.

Optimist av natur

- Jeg ser optimistisk på dette. Jeg er optimist av natur. Målet er selvfølgelig å nå målet med penger, og klubben har jo kommet godt i gang.
Skarpmo sitter inne med et godt kontaktnett.
- Jeg kjenner mange i Hamar, og kjenner mekanismene etter mange år i bransjen. Det skal jobbes med eksisterende og nye sponsorer. Nå er det bare å gnu på, som vi sier i Trysil.

Selger på provisjon

Daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, er godt fornøyd med at avtalen er i boks.
- Vi er enige, og har formalisert avtalen. Han blir en del av redningsaksjonen, og skal ha trøkk på salg, sier Kristiansen.
Skarpmo har et engasjement i hockeyklubben på Hamar vest, og jobber kun på provisjon.
- Han har fått tittelen prosjektleder marked. De to første månedene er førsteprioritet, naturlig nok. Det handler om å skaffe gaver til auksjon, aksjesalg og sponsorsalg. Vi har mye ledig plass i hallen. Det kan være reklame på segl, vant, storskjerm og kube. Her er det mange muligheter.
- Hva med salg av hallnavn?
- Vi håper selvfølgelig på det også, men det er ikke sikkert det er der de raskeste pengene ligger, sier Erik Kristiansen.

- Viktig bidragsyter

- Svein blir en viktig bidragsyter i tida framover. Først skal vi klare tallene Norges Ishockeyforbund krever. På sikt håper vi å komme opp på et nivå som gjør klubben bærekraftig, sier den daglige lederen.
Storhamar Dragons har et mål om å få inn 2,5 millioner kroner innen 31. desember. De har fått inn om lag 1,2 millioner.
Forbundsstyret skal diskutere eventuelt poengtrekk, etter innstilling fra lisensnemnda, i januar.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00