- Det er utrolig morsomt å stå her og se så mange folk. Vi er en familie alle sammen, smiler Aleksander "Sasja" Smirnov rolig og fornøyd fra scenen på CC Stadion.

Foran ham når stemningen nye høyder blant mange hundre elleville hockeyentusiaster og vaskeekte medlemmer av Storhamar-familien. 

Se bildene fra folkefesten i bildekarusellen øverst på siden!

- Noe helt annet enn Lillehammer

Da Storhamar inviterte til sesong-vorspiel med spillerpresentasjoner, selfie-shoot og signaturbonansa fredag kveld, minnet CC Stadion mer om en NM-finaleklar ishall enn et kjøpesenter. Ikke en butikkhylle fikk stå i stillhet da applausen tordnet og Storhamar-sangene runget.

- Det er veldig kult at interessen er så stor her, og jeg er glad for at det er så bra trøkk rundt hockeyen på Hamar. Jeg føler meg virkelig som en del av Storhamar-familien allerede, sier nyervervelsen Mikael Zettergren mens han signerer en ung supporters Storhamar-trøye.

- Opplevde du noe liknende på Lillehammer?

- Nei, dette er noe helt annet, smiler mannen som scoret sine mål i Kristins Hall forrige sesong.

Tror på NM-gull

Én av de mange som skapte kick-off-fest for Storhamar, den rutinerte supporteren Jarle Pettersen, tror Hamars hockeyfrelste får mer å feire når sesongen kommer i gang.

- Jeg tror på suksess i Champipns Hockey League, og i år tar vi helt sikkert bøtta. Jeg er veldig fornøyd med de nye spillerne, og vi har en veldig bra trener i Sasja, analyserer supporteren som har fulgt sine gule og blå favoritter tett i en årrekke.

Mens han står på tær og fåfengt forsøker å få et glimt av heltene på scenen, skryter han det næværende hockeyhysteriet i Hamar opp i skyene.

- Jeg kan ikke huske sist det var så stor stemning rundt Storhamar. Nå er det virkelig hockeyfeber her. Det kommer til å bli sprengt i OL-Amfien på alle hjemmekampen, sier han.

Larrivée er favoritten

To yngre medlemmer av Storhamar-familien, åtte-åringene Jonas Roen Johansen og Kevin Aleksander Nordstad, har kommet tidlig til CC Stadion og fått plasser helt foran ved scenen.

- Det er veldig mange folk her, så det er ganske trangt. Men når vi står her, ser vi godt, forteller de.

De unge supporterne har først og fremst lagt turen innom Storhamars kick-off for å møte sin store helt.

- Vi skal få autograf fra og ta selfie med Christian Larrivée. Han er den beste, smiler de.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00