Vålerenga – Frisk-Asker 7-1 (3-0, 1-0, 3-1):

Sparta slo formlaget Stavanger Oilers hjemme i Sarpsborg. Dermed var det duket for at Vålerenga kunne gjeninnta serieledelsen med hjemmeseier over Frisk-Asker. All tvil ble raskt feid til side, og da blåtrøyene fra Jordal ledet 3-0 i den første pausen, var det lite som tydet på bortepoeng i denne kampen.

Norsk ishockeys stjerneskudd denne sesongen, Sondre Olden, noterte seg ikke på scoringslisten, men kunne notere seg for tre målgivende pasninger. Vålerenga leder ett poeng foran Stavanger, når begge lagene har spilt 35 kamper.

Tønsberg – Storhamar 0-6 (0-3, 0-0, 0-3):

Joakim Jensen var kanskje ikke så aktiv da kampen ble avgjort, men gjennom sine tre scoringer i tredje periode, sørget han nok en gang for å gjøre seg bemerket for dragene fra Hamar. Også Pål Johnsen (1+2) og Lars Erik Hesbråten (0+3) noterte seg for tre poeng.

Lørenskog – Lillehammer 4-1 (2-0, 1-1, 1-0):

Joacim Sundelius ble dagens mann i Lørenskog Ishall med sine to scoringer da Lillehammer ble sendt hjem med tap. En som ikke kom like godt fra det var Lillehammers Alexander Reichenberg. Han var på isen ved alle hjemmelagets scoringer, og blir dermed stående med ulekre -4 i denne kampen.

Rosenborg – Stjernen 5-1 (2-0, 1-1, 2-0):

Ørjan Næss begynner å finne formen etter comebacket. 34 utvisningsminutter mot Stjernen betyr at han kan makte tresifret antall utvisningsminutter i eliteserien for tredje gang i karrieren. I 2006-07-sesongen var han seriens mest utviste spiller med 160 minutter. Året etter noterte han hele 181 utvisningsminutter, men da var lagkameraten i TIK, Michal Horak, «bedre» med 217.

Torsdagens kamp var jevnere enn sluttresultatet skulle tilsi, da Rosenborgs to siste scoringer kom etter at Stjernen hadde tatt ut målvakten.

Sparta Warriors – Stavanger Oilers 3-2 (2-1, 1-1, 0-0):

Også i Sparta Amfi var det travelt å være dommer. Hjemmelaget noterte seg for ti utvisninger, men var likevel det snilleste laget. Stavanger Oilers noterte seg for hele 68 minutter, altså flere minutter enn kampen varte. Verst ute var Nick Schaus, som fikk matchstraff for takling mot hodet halvannet minutt før slutt. Magnus Nilsen, Logan Stephenson og Erlend Lesund scoret målene for seierherrene, mens Dan Kissel og Tommy Kristiansen satte inn bortelagets baljer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.