HAMAR: Fakta for Jensen etter sju kamper: 2 mål og 7 målgivende pasninger.
Med de tallene får han bruke gullhjelmen for Storhamar.
Han har en målgivende pasning mer enn Nathan Martz, som har åpnet opp igjen «kontoret» sitt bak mål.

Fått mer tillit

- Det er nok litt tilfeldig at jeg har så mange målgivende pasninger, men jeg har fått mer rutine, ser nye ting, og tar til meg nye ting. Det har også kommet inn en ny trener, og jeg har fått mer tillit. Jeg våger å prøve litt mer nå, sier 24-åringen, som er veldig godt fornøyd med «gjenåpningen» av rekka med Jensen, Martz og Skadsdammen.
Det var en kjempesuksess i 2007-2008-sesongen.

På rekke og rad

- Rekka vår har hatt en god start, og jeg er litt overrasket over at det satt såpass bra med en gang. Martz spiller ganske likt som han gjorde sist han var her. Han liker å ha pucken mye, og trives veldig godt bak mål. Vi tre har hatt en bra produksjon så langt, sier Jensen.
Her er fakta for de tre (mål og målgivende pasninger):
Jensen 2+7=9
Martz: 2+6=8
Skadsdammen 4+2=6
Med det er de nummer en, to og fire på poenglista til Dragons.

Best pluss/minus

- Vi setter krav til hverandre, og det fungerer bra, sier 24-åringen, som er fornøyd med de første sju kampene til Dragons.
- Vi rotet bort tre poeng mot Lillehammer, men ellers må vi være ganske bra fornøyd. Vi gjorde det som skulle til for å vinne mot Manglerud/Star og Frisk Asker. Det blir litt annerledes kamper. Det blir litt tut og kjør fra disse lagene.
Jensen har også best pluss/minus-statistikk i Dragons med +6.
Det gir en 10. plass på lista for hele eliteserien.

Mer med i spillet

Trener Michael Smithurst liker utviklingen til Jensen.
- Han spiller litt annerledes nå. Tidligere lusket han litt mer rundt mål, og skjøt på gode pasninger. Nå er han mye mer med i spillet, og naturlig nok blir det noen flere pasninger også. Jeg synes at han er blitt mer komplett, mer allround. Jensen bruker flere verktøy nå, og det er moro. Det at spillere utvikler seg, er alltid moro å se for en trener. Det er derfor vi holder på, sier Smithurst, som var spent på om den gamle superrekka ville finne kjemien med en gang.

Stiller store krav

- Jeg er ikke overrasket over at det har fungert så bra, men jeg innrømmer at jeg var spent. Nathan Martz stiller store krav til seg sjøl og omgivelsene sine, og folk har stilt opp. Det er helt perfekt, sier Michael Smithurst.
I kveld kommer Rosenborg til Hamar OL-Amfi.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.