Storhamar har tapt begge kampene mot Lørenskog denne sesongen. Det samme gjelder for kampene mot Stavanger og Sparta.

– Mot topplagene handler det om å finne balansen mellom det defensive og det offensive. Mot Manglerud Star og Vålerenga var vi gode defensivt. Mot Lillehammer var det veldig mye bra offensivt. Nå må vi sette dette sammen, stabilisere spillet, og finne tilbake til vårt spill.

Smirnov var veldig godt fornøyd med 1. perioden mot Lillehammer torsdag.

Slapp oss ned

– 1. perioden var veldig bra. Så slapp vi oss ned litt, begynte å jukse. Spillerne mistet konsentrasjonen, og da kom det personlige feil. Det holder at konsentrasjonen faller ti prosent. Da blir vi straffet, og vi blir straffet enda hardere av topplagene, sier russeren, og fortsetter:

– Jeg har sagt det til gutta: For å klatre på tabellen må vi slå lag som ligger foran oss. Det handler om full konsentrasjon i 60 minutter. Ellers blir vi straffet hardt.

Han har noen tanker om hva som må ligge i bånn i Lørenskog ishall i ettermiddag:

– Lørenskog er et godt og rutinert lag, med gode enkeltspillere. Vi må spille bra defensivt, og ta vare på overgangene vi får. I tillegg handler det om å unngå utvisninger.

Smirnov vil gjerne ha et enkelt spill, krydret med tålmodighet og god disiplin.

– Vi må jobbe knallhardt sammen, og bedre effektiviteten.

Storhamar-treneren har sett bedring i seriespillet etter at de ble slått ut av Champions Hockey League.

Kvalitet og fulle batterier

– I et par måneder hadde vi et lignende kampprogram som i sluttspillet. Det ble lite tid til trening. Nå er det bedre tid til restitusjon og kvalitetstrening. Vi har fått bedre tid til terping, på blant annet overtall. Mot Lillehammer scoret vi tre mål i overtall, så det hjelper å øve, sier 51-åringen, og fortsetter:

– Vi mangler litt på den fysiske formen. Det skyldes i hovedsak kampprogrammet vi har hatt, men det er bedring der også. Nå kommer det en ny seriepause snart, og den skal vi bruke godt. Vi skal trene med kvalitet og lade batteriene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.