HAMAR: Det ble rett og slett en tøff kamp for Pål Johnsen.

Og det ble tungt på flere måter.
Dragons ledet nemlig 2-1 til det gjensto drøye to minutter av kampen.
Da frøs spillerne til i is, og Ken Andre Olimb fikk skli uforstyrret inn mot Ruben Smith.
Og scoret.
Og ingen Storhamar-spillere scoret i straffeslagkonkurransen.

- Ble passive
- Vi ble passive. Frykten for å tape ble større enn lysten til å vinne, sier Pål Johnsen, som altså fikk tøff medfart.

- Jeg fikk et par saftige smeller, i tillegg til en ny trøkk i det samme låret som jeg fikk lårhøne i mot Vålerenga. Det var tøffe tak, sier Johnsen, og fortsetter:
- Vi må score på sjansene våre. Vi hadde mange sjanser i de to første periodene, men pucken må i mål. I dag hadde vi fortjent å lede 4-1 før sisteperioden. Vi burde punktert kampen. I stedet ble det fortsatt match og tett.

Frisk spurtet best
I 3. perioden var det Frisk-Asker som styrte.

Etter at Storhamar hadde vunnet skuddstatistikken 20-8 i midtperioden.
- Vi kan ikke forsvare oss til seier. Det fungerer aldri bra. De hadde mer fart enn oss, og dermed ble det trøkk imot, dessverre, sier Johnsen, som var en av Storhamars beste spillere, til tross for trøbbel.
Trener Torbjørn Orskaug kommenterte kampen slik:
- Vi ga fra oss initiativet, og ble forsiktige og passive. De satte press på oss etter hvert, og i 3. periode klarte vi ikke å stå imot, sier Torbjørn Orskaug.

Kjempestart
Dragons fikk en kjempestart på kampen, og tok ledelsen etter drøye fem minutter etter et bra angrep, som ble avsluttet av Lars Løkken Østli.

På slutten av åpningsperioden sto Pål Johnsen og Antti Hildèn bak en trippelsjanse, men pucken spratt alle andre steder enn i mål.
I slutten av 2. periode scoret Alexander Larsson etter passivt forsvarsspill.
Men Dragons svarte, og Eirik Skadsdammen vispet inn 2-1 på et etterlengtet håndleddsskudd.
Det var Skadsdammens tredje mål for sesongen.
Så ble det altså mørkere og mørkere, dessverre.
Verken Joakim Jensen, Hans Garli Stubrud eller Andreas Hjelm scoret i straffeslagkonkurransen.
Det gjorde Alexander Larsson.
Og da ble det bare ett trøstepoeng igjen i Hamar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.