HAMAR: Den tidligere skøyteløperen ble valgt inn i kommunestyret i Hamar for Arbeiderpartiet 12. september, og sier det hele tiden har vært avklart at han ikke ville få tid til styreledervervet dersom det ble fire år i kommunestyret.
- Det ligger ingen dramatikk i dette, men var noe jeg avklarte med valgkomitéen i Storhamar da jeg sa ja til å ta vervet. Det er ikke forenlig å være være styreleder i et av Hamars store idrettslag samtidig som jeg skal ha et politisk verv, verken dobbeltrollen eller det å ha tid til å utføre jobben, sier Eskil Ervik.
Morten Saxrud i valgkomitéen i Storhamar bekrefter at Ervik har gått av i vervet, og at valgkomitéen og det gjenværende styret har valgt å konstituere et nytt styre med vararepresentant Arne Hansen som ny styreleder.
 
Les mer om saken i tirsdagens HA.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.