TRONDHEIM: Tre av Rosenborgs mål kom da en Rosenborg-spiller fikk avslutte upresset på Trevor Koenig. Selv om det var gode avslutninger, ergret Koenig seg veldig der han satt og forsøkte å sette ord på det han følte i garderoben etter tapet.
- Jeg føler jeg kunne gjort mer. Jeg var på skuddene. Da kunne jeg også tatt dem. Sånn er jeg alltid. Jeg er veldig kritisk mot meg selv, selv om vi taper som et lag på samme måte som vi vinner som et lag, sier Trevor Koenig til HA-sporten.

- Uerfarent lag
Storhamar kom ikke ordentlig i gang i Leangen i går før litt ut i tredje periode. Da hadde Rosenborg fått lov til å gå opp i 4-1. Dag Morten Wehn og Colin Vock scoret to mål hver, mens Storhamar bare hadde fått notert Jimmy Anderssons knallharde slagskudd til 1-1.
Først da de var tre mål bak våknet Storhamar skikkelig.
Og i andre periode fikk dragene virkelig kjørt seg.
- Det er sånn som kan skje når du har et uerfarent lag, men vi vil lære og bli bedre, sier Koenig.

- Var ikke på jobb
Storhamar-trener Peter Johansson var litt mindre diplomatisk etter et tap som han så på som svært unødvendig.
- Vi har snakket om at vi skal være på jobb hver dag, og vi var bare til stede de to første periodene. Vi var ikke med. Og Koenig fikk ikke mye hjelp, sier Johansson.
Storhamar fikk virkelig erfare at trønderne er gode på skøyter. En rekke ganger ble de tatt på senga med kvikke overganger.
- Vi snakket om det på forhånd, at de er gode på kontringer. Vi visste de ville slå ned i rundvantet og løpe etter. Men er man ikke med i skallen, så vinner man ikke kamper, sier Johansson.

God sluttspurt
I tredje periode skrudde imidlertid Storhamar opp tempoet. Førsterekka med Pål Johnsen, Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen presset endelig på slik det forventes at de skal.
Og scoringene kom.
Først på et realt slagskudd av Mats Larsen Mostue.
Så ved en kvikk avslutning av Pål Johnsen, etter en like kvikk pasning fra Joakim Jensen.
Storhamar var nære 4-4 flere ganger, men Ruben Smith og hans lagkamerater forsvarte seg heroisk og sto imot også da de fikk en utvisning det siste minuttet.
Heller ikke i seks mot fire klarte Storhamar å score mål.
I det hele tatt har Peter Johansson en jobb å gjøre i overtall.
Selv om det ble et mål i fem mot fire, kom spillerne til for få gode sjanser i denne fasen. Spesielt i fem mot tre ble det spinkelt.
- Vi fikk pucken til å gå, men de store sjansene kom ikke likevel. I det hele tatt var dette skuffende. Vi vet folk forventer mer av oss. Og vi forventer mer selv også. Vi skal være på øvre halvdel. Da må vi spille bedre enn dette, sa en skuffet Joakim Jensen etter sesongens fjerde tap på fem kamper.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.