Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen bekrefter at den svenske målvakten er tilbudt en ny toårskontrakt.

– Han fikk tilbudet rett før jul. Vi har ikke satt noen frist for når han må svare. Vi vil ligge i forkant. Derfor fikk han tilbudet tidlig. Det hadde vært godt å få han på plass for neste sesong, sier Rakstad-Larsen, og fortsetter:

Småting som gjenstår

– I løpet av sesongen har Oskar innfridd og litt til. Vi er godt fornøyd med han, sier sportssjefen.

Oskar Östlund er veldig positiv til en ny signatur..

– Jeg er positiv til å skrive under på en ny kontrakt. Det er bare noen småting som gjenstår og som vi prater om, sier Storhamar-keeperen, og fortsetter:

– Jeg trives veldig bra i byen og i klubben. Hele Hamar bryr seg om Storhamar Hockey, og det er veldig inspirerende og moro. Miljøet blant spillerne er også veldig bra. Det var lett å komme som ny spiller, sier Oskar Östlund.

Storhamar startet kampen veldig bra i går kveld, og Stjernen var ikke i nærheten av noen ting de første ti minuttene. Da Jacob Berglund satte inn 2–0 etter seks og et halvt minutt hadde Stjernen bokført ett skudd på mål.

Men så ble det travelt for Östlund og de andre Storhamar-spillerne i egen sone.

– Vi var veldig gode i starten, men etter hvert var vi ikke flinke nok til å få pucken ut av egen sone dessverre.

Svensken syntes Stjernen-spillerne hadde sjeldent bra flyt foran ham.

– Vi hadde ikke flyt

– På det første baklengsmålet sto pucken på høykant da han skjøt. Den var vanskelig å lese. På det andre målet var pucken innom kølla til en back på vegen, og gikk i mål via skulderen min. På det tredje fikk vi ikke pucken ut av sonen. Pucken gikk via spaken min, og traff Stjernen-spilleren, som fikk den med seg, og hadde åpent mål. Vi hadde ikke flyt i de viktige situasjonene i dag dessverre, sier Oskar Östlund.

Storhamar hadde nok sjanser til å avgjøre denne kampen. Stjernen var mye mer effektive.

I tillegg slurvet hjemmelaget for mye i egen sone, og Stjernen-gutta hugg til da de fikk sjansen.

– Vi skal ikke slippe inn fire mål på hjemmebane, sier Storhamar-målvakten.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.