HAMAR: Etter at HA-sporten mandag kunne avsløre at Pål Johnsen ikke står på forbundets såkalte «long list», en liste over aktuelle OL-kandidater som alle nasjoner må sende inn på forhånd, har saken vært et hett samtaleemne i Hockey-Norge.

Torsdag var han igjen strålende med to mål og en målgivende pasning da Vålerenga ble senket med 4-2 på Jordal.
Etter kampen spøkte rekkekamerat Joakim Jensen med at han skulle lage en gruppe på nettstedet Facebook, med budskap om at Johnsen burde være med på landslaget.
- Jeg gjorde det egentlig som en spøk for og til Pål. Men responsen har vært mildt sagt overveldende. Vi får se om den runder 1000 medlemmer på ett døgn, smiler Jensen, som lagde gruppen rundt midnatt torsdag.
Da HA-sporten sjekket medlemstallet klokken 23.30 i går kveld, var tallet faktisk oppe i 1002, og stadig økende.
Foruten så godt som hele Storhamar Dragons, finnes flere spillere fra ulike motstanderlag. Blant disse er Vålerengas Steffen Thoresen og den landslagsuttatte Sparta-vingen Jonas Solberg Andersen.
Pål Johnsen uttalte i fredagens HA at han anser seg som ferdig med landslagsspill, ettersom han ikke står på den nevnte listen med 60 spillere.
Ifølge det canadiske hockeyforbundets nettsider er spillere som ikke er oppført på long list forhindret fra å delta i mesterskapet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.