Da målvakt Andrew Engelage skrev under for Storhamar Dragons i sommer var tanken hans å spille èn sesong i gult og blått, for så å ta et nytt steg til et bedre lag, i en bedre liga.

Nå mener kanadieren at Storhamar likevel kan være det neste steget.

noe på gang

- Planen var å spille i Storhamar i èn sesong, før jeg skulle gå videre til en ny klubb. Men klubben har utviklet seg utrolig bare i den tiden jeg har vært her, sier Engelage.

- Administrasjonen har håndtert den økonomiske situasjonen på en bra måte, samtidig som de har klart å forlenge med gode spillere. Det gjør at Storhamar er høyaktuelle.

En annen gulrot for at Engelage skal forlenge med Dragons er Champions Hockey League (CHL). Det kan være med å overbevise den høyreiste målvakten at Storhamar er en klubb som kan vokse seg enda større.

- Selvfølgelig har jeg tenkt på CHL, det hadde vært veldig spennende å få prøve seg der. Det er ikke avgjørende for om jeg velger å forlenge eller ikke, men det er en faktor, sier Engelage som mener CHL hadde vært glimrende for klubben og ikke minst for norsk hockey.

- Norsk hockey blir bare bedre og bedre, og CHL kommer bare til å gjøre den bedre.Lørdag var han tilbake etter flere uker på sidelinjen. De aller fleste forventet en noe rusten Engelage, men keeperen viste seg fra sin aller beste side.

Perfekt comeback-kamp

- Vi snakket om det i garderoben før kampen, om jeg heller ville kommet tilbake mot Kongsvinger, i en antatt lettere kamp. Jeg tror dette var den perfekte kampen å gjøre comeback i, sier Engelage.

Det han ikke likte like godt var å se Oilers juble for seriegull.

- Det kunne vært oss, men vi visste det ville bli vanskelig å slå Stavanger og gå forbi de på tabellen, men vi hadde fortsatt et håp.

Engelage er overbevist om at Storhamar kan slå Stavanger over sju kamper i sluttspillet. At han og resten av laget var så nære seriegullet gjør han revansjelysten.

- Jeg får jo litt mer lyst til å bli i Storhamar og vinne serien neste sesong, avslutter Engelage.

Les også
SPORT Andrew Engelage herjet, men Stavanger ble for sterke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.