HAMAR: - Manglerud Star er et vanskelig lag å møte. Vi må gå inn i matchen med like mye energi som dem, og være forberedt på å krige godt. Det er alltid vanskelig å møte MS fordi det blir lite formasjon på spillet. Vi må bruke energien torsdag, så får vi ta finspillet mot Vålerenga lørdag. Det er en bra plan for uka, lo Dragons-trener Michael Smithurst etter seieren mot Stjernen søndag.
I kveld vil dragene svært gjerne vinne, for det er nemlig over to år siden sist det skjedde i Manglerud Ishall i Oslo. Da vant de gule og blå 3-2. Siden har det blitt fem kamper der enten hjemmelaget har vunnet (tre ganger), eller kampen har gått til spilleforlengelse. Det siste har skjedd to ganger, og lagene har vunnet en av disse kamp hver. Storhamar vant etter spilleforlengelse i det siste oppgjøret forrige sesong, etter at Christian Larrivée avgjorde på egen hånd.
Dragons håper å få med Fredrik Lystad Jacobsen etter sjukdom søndag. Da viste Robert Hestmann at han er tilbake i slag, og klar til å utfordre Tommy Johansen.
MS er nummer åtte på tabellen med 11 poeng, ti bak Storhamar etter 13 minutter. Smithursts menn kan ta seg forbi Lørenskog med seier og opp på femteplass, to poeng bak Lillehammer.
PS! Storhamar fikk ingen spillere med på U20-landslaget da troppen ble offentliggjort onsdag. Christian Remo Nicolaisen, som for tiden spiller for Graz i Østerrike, og kommer tilbake til Storhamar etter nyttår, er med i troppen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.