- Jeg kan bekrefte at Jimmy Andersson har sagt opp kontrakten sin skriftlig. Han går ut av kontrakten 31. juli, sier styreleder i Storhamar, Geir Byberg.

Jimmy Andersson sa dette i går:

- Det er godt å sette punktum i denne saken, sier Jimmy Andersson.

Beklaget situasjonen

Det var i slutten av oktober Jimmy Andersson-saken startet. Det hadde blitt opplyst at Jimmy Andersson hadde søkt om norsk statsborgerskap. Dette viste seg å ikke være korrekt. Etter det HA-sporten erfarer hadde nøkkelpersoner i klubben purret på søknaden flere ganger. 

Etter hvert gikk Jimmy Andersson ut og beklaget situasjonen som hadde oppstått. Svensken fortalte at han hadde valgt å forbli svensk av personlige og familiære årsaker. Etter hvert ble han regnet som åttende utlending, etter at de andre spillerne også hadde fått sagt sitt.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen kommenterer saken slik:

- Jeg har forholdt meg til at Jimmy har sagt at han ikke skal spille her neste sesong.

Nå er sportssjefen godt i gang med å spikre stallen for neste sesong. Per nå har han seks utlendinger klare: Erik de la Rose, Jacob Berglund, Christian Larrivée, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson og Oskar Östlund.

Den sjuende utlendingen kan bli den finske veteranen Petteri Nummelin.

- Han er fortsatt aktuell, sier Sjur Rakstad-Larsen, som forteller at han er i dialog med Andreas Øksnes og Adrian Saxrud Danielsen.

Spillere på kontrakt

Disse er klare: Oskar Östlund, Robert Hestmann (målvakter), Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Lars Løkken Østli, Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen, Adrian Saxrud Danielsen (Storhamar kan si opp kontrakten før 31. mai), Emil Sæteraas Lyngstad (backer), Joakim Jensen, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund (Klausul), Martin Rønnild, Christian Larrivée, Martin Gran, Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren, Lars Erik Hesbråten, Hampus Gustafsson, Magnus Lindahl (løpere).

Fått nytt tilbud: Martin Blakseth Huse.

Ut: Christian Bull (Björklöven), Scott Hotham, Vetle Lindstad (legger opp), Jimmy Andersson (sagt opp kontrakten).

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.