Julaften er det nøykatig to måneder siden Storhamar slo Frisk 3-2 på overtid i oppgjøret i Asker. Det skulle bli advent før dragene klarte det igjen. Eirik Skadsdammen avgjorde i overtall, selv om MS faktisk hadde en mann for mye på isen.
- Det var godt at vi vant på overtid igjen, sier Skadsdammen.
Storhamar åpnet brukbart og hadde ganske god kontroll på kampen. MS skapte lite, og hjemmelaget kunne med hell scoret mer enn det ene målet Andreas Gröndahl styrte inn i overtall før første pause. Skadsdammen doblet ledelsen med et rapt håndleddsskudd etter at lagene kom tilbake på isen.
- Vi burde scoret flere mål, men i stedet mistet vi litt fokus og begynte å bruke litt for mye energi på andre ting, for eksempel dommerne, sier Skadsdammen.
MS fikk score både en og to ganger før klokka tikket mot full tid. Det betydde forlengning, og det endte altså med hjemmeseier.
- Vi forsøkte virkelig i dag, men det er ikke så lett å spille hocket med en mann på ryggen hele tiden. Vi er ikke fornøyde med bare to poeng mot disse lagene, men det var godt å vinne, sier trener Peter Johansson.  
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.