Julaften er det nøykatig to måneder siden Storhamar slo Frisk 3-2 på overtid i oppgjøret i Asker. Det skulle bli advent før dragene klarte det igjen. Eirik Skadsdammen avgjorde i overtall, selv om MS faktisk hadde en mann for mye på isen.
- Det var godt at vi vant på overtid igjen, sier Skadsdammen.
Storhamar åpnet brukbart og hadde ganske god kontroll på kampen. MS skapte lite, og hjemmelaget kunne med hell scoret mer enn det ene målet Andreas Gröndahl styrte inn i overtall før første pause. Skadsdammen doblet ledelsen med et rapt håndleddsskudd etter at lagene kom tilbake på isen.
- Vi burde scoret flere mål, men i stedet mistet vi litt fokus og begynte å bruke litt for mye energi på andre ting, for eksempel dommerne, sier Skadsdammen.
MS fikk score både en og to ganger før klokka tikket mot full tid. Det betydde forlengning, og det endte altså med hjemmeseier.
- Vi forsøkte virkelig i dag, men det er ikke så lett å spille hocket med en mann på ryggen hele tiden. Vi er ikke fornøyde med bare to poeng mot disse lagene, men det var godt å vinne, sier trener Peter Johansson.  
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00