Med sitt herlige blikk for spillet åpner han forsvaret til motstanderne med utsøkte pasninger.

Vetle Lindstad har hatt en fantastisk sesong i Storhamar-drakta og har produsert mer enn 100 poeng på U-18 og U-20, og var sentral med 14 poeng i sluttspillet, da U-20 gutta ble norgesmestre for første gang siden 2001 rett før påske.

Står bak mye

Sammen med rekkekameratene Martin Rønnild og Ludvig Hoff dominerte de stort i U-18-VM i franske Nice. Lindstad endte med ett mål og seks assist, og ble nummer fem på scoringslisten, som for øvrig var dominert av nordmenn.

- Det er morsomt at det går inn, men jeg er ikke akkurat noen typisk målscorer. Jeg har ikke det skuddet som jeg ønsket jeg hadde, så da får jeg gjøre noe annet, kompensere.

Gikk ikke vegen

Etter tre seire på rad kom tapet i den fjerde kampen mot Kasakhstan, noe som spolerte Norges muligheter for opprykk. Latvia sto med full pott etter fire kamper og var klare for A-gruppa før søndagens siste kamp.

Norge avsluttet på aller beste måte, og vant 4-2 mot Latvia og sikret seg en god avslutning på turneringen, noe Lindstad var fornøyd med.

- Det ble ikke som vi håpet, men alt i alt har vi hatt en bra turnering.

Gran toppscorer

Det var ikke bare Vetle Lindstad som gjorde det bra for Norge, for Storhamars Martin Gran ble både norsk og turneringens toppscorer med fire mål og fire assist.

Gran gjorde poeng i alle Norges kamper, og avsluttet med fire scoringer og to assist de tre siste kampene. I Norges eneste tap i turneringen var Martin Gran sentral i begge målene til det norske laget.

Som Vetle Lindstad har også Martin Gran hatt en strålende sesong, Med 100 poeng totalt på U-18 og U-20, norgesmester med Storhamars U20-lag, og toppscorer i VM-turneringen så er det liten tvil om at Storhamar har fått fram to lovende talenter som de vil få god nytte av i årene framover.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.