HAMAR: Med 8-1 mot tabellnabo Stjernen, fikk Storhamar endelig bukt med effektivitetsproblemene som har ridd laget den siste tiden.

I morgen venter bunnlaget Furuset i siste seriekamp.
- Det blir en øvelse mentalt sett. Furuset er bunnlaget, men vi må ta på alvor de egenskapene de har i laget. Vi tar ingenting på forskudd, sier Orskaug.

Følger samme plan
I forrige bortekamp møtte Storhamar Frisk Asker, som liker å stresse motstanderne med høyt press. Tobben var fornøyd med hvordan Storhamar løste den delen av spillet i store deler av kampen.

- Furuset har en ambisjon om å spille litt på samme måte, selv om de ikke har det samme trøkket. Så på den måten blir det litt likt, tror Orskaug.
- Det blir også en øvelse i det å spille på bortebane i sluttspillet. Mange lag vil trolig spille litt mer avventende her på Hamar, men vil nok være ute etter å stresse oss på sin hjemmebane.
Midlene Storhamar ønsker å ta i bruk for å hente hjem alle poengene, er som vanlig å forsøke å ha stor fart på skøytene og å være aggressive når sjansen byr seg.

Rød tråd i klubben
I går inviterte Orskaug og Storhamar til et informasjonsmøte, hvor tema var ungdomslinjen. Kort oppsummert, skal klubben bli bedre til å ha en rød tråd i arbeidet med å legge forholdene til rette for spillerne som ønsker å identifisere seg med klubbens målsetting om å være en reell utfordrer til titlene, det vil si ambisjonen om å bli bedre, fra A-laget og ned til U9. Samtlige trenere i Storhamar skal være lojale mot den samme planen, slik at det blir en slags spiral i arbeidet oppover i årsklassene.

- Skal ungdomslinja bli en suksess, må vi bli bedre på strategi. Vi må vinne «kampen i kampen», det vil si at vår målvakt må være bedre enn for eksempel Spartas, våre trenere må være bedre enn Spartas og vårt arbeid på U9-laget må være bedre enn arbeidet Sparta gjør med sitt U9-lag. Vi har fortsatt en ambisjon om å vinne, men ønsker å gjøre det med egen avl. Ungdomslinja handler ikke bare om A-laget. A-laget er bare toppen av isfjellet, yngres avdeling er hele grunnstammen under vannflaten. Og det var den som senket Titanic, var det ikke, humret Torbjørn Orskaug.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.