For supporterne betyr disse kampene litt ekstra. Selv om Dragons har vunnet begge de foregående kampene mot "lillebror" tidligere i sesongen, er det mer nerver enn vanlig for noen. To av de ivrigste Dragonssupporterne, Pål Husom og Ole Kristian Jensen er to av de. - Det kribler alltid litt ekstra før møtene med Lillehammer, sier styremedlem i Storhamar supporter union, Ole Kristian Jensen. Begge er meget imponert over lagets innsats denne høsten, men de har ikke vært like imponert den siste tiden. - Det har vært litt under pari, sier Husom. Selv om flere av de rutinerte spillerne har vært ute den siste tiden grunnet sykdom og skader, ser Husom positivt på situasjonen. - Når noen av de rutinerte gutta er ute, så må noen av de unge spillerne steppe opp, det er bra, sier Husom. En gledelig nyhet for alle Dragonsfans er at Christian Larrivée er tilbake fra sykdom. Ellers er skade-og sykdomslista uforandret. Jimmy Andersson, Eirik Dagfinrud, Nathan Martz og Magnus Eikrem Haugen er fortsatt utilgjengelige. Storhamar Dragons stiller med følgende lag i kveldens kamp. Målvakter: Tommy Johansen, Jesper Engelin. 1. rekke: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen. 2. rekke: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim E. Jensen, Pål Johnsen, Eirik B. Skadsdammen. 3. Trygve Hillestad, Anders Theodor Braavold - Lars Erik Hesbråthen, Christian Larrivée, Martin Blakseth Huse. 4. rekke: Ole Petter Øvergaard, Ørjan Mikkelsen, Simon Tombre.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.