HAMAR: Komiteen for næring og kultur har fått i oppdrag å se på videre drift av ishallene med fokus på barne- og ungdomsidrett. Leder Tor Inge Martinsen har planer om et ekstraordinært møte på nyåret.

- Vi har ikke fått oversendt papirene ennå. Først må jeg prate med kulturavdelingen for å legge en slagplan. Vi har ikke oppsatt noe møte i komiteen før 29. januar, men vi må få til et ekstraordinært møte. Dette er en prioritert sak. Samtidig er dette en utfordring, og dette krever en del arbeid. Men vi skjønner at det haster, sier Tor Inge Martinsen.
I tillegg til Martinsen består komiteen av Sigrid Friis Ruud (BBL), Edel Hoelstad (BBL), Gunnar Brox Haugen (BBL), Eva Arnseth (Ap), Jan Wiibe (Ap), Willy Fauchald (FrP). Arnseth er inhabil i denne saken fordi hun sitter i styret i Storhamar Dragons.
I går var Martinsen på besøk hos Terje Halvorsen i Hamar kommune.
- Vi skjønner at dette haster. Nå skal vi samle informasjon, og så skal komiteen jobbe med det, sier Halvorsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.