(Storhamar Dragons - Manglerud Star 2-1 etter spilleforlengelse)

Storhamar gjorde en svak hjemmekamp mot Manglerud Star, og Smirnov er misfornøyd med innstillingen til flere spillere på laget.

- Vi var ikke nok "på". Vi skulle jobbe samlet og trykke MS hardt, men det ble altfor mye dribling og rare avgjørelser. Jeg er skuffet over innstillingen til spillerne, fortalte Smirnov.

Smirnov mente at spillerne ikke jobbet hardt nok rundt Simon Nordh i MS-målet. 

- Vi var ikke villig til å ta smeller foran mål. Vi kom til mange store sjanser, men vi manglet litt sprut i de avgjørende situasjonene, sier Smirnov.

dårlig start

Det var en skuffende førsteperiode av hjemmelaget. Storhamar hadde pucken mye, men slet med å skape muligheter mot et kompakt Manglerud-lag. 

Mads Hansen fikk to store muligheter midt i perioden, men Hansen klarte ikke å lure en god Simon Nord i MS-målet.

Manglerud scoret ledermålet med 30 sekunder igjen å spille av den første perioden. "Iskrigerne"-profilen Cato Cocozza spilte en nydelig pasning til rekkekamerat Christian Thinn. Han tok imot pucken og skjøt et lurt skudd via stolpen og inn. 

Sjansesløseriet fortsatte 

Storhamar kom ut som et annet lag i midtperioden, og Manglerud ble satt under hardt trykk fra start.

Joakim Jensen plukket opp en retur på et godt backskudd fra Erik de la Rose og sendte pucken inn bak en utspilt Nord.

Storhamar fortsatte trykket, men Nordh gjorde noen enorme redninger bak et oppofrende Manglerud-lag.

moffatt-show

Storhamar holdt trykket oppe i tredje periode, men altfor ofte endte mulighetene i fanget til Nordh.

Luke Moffatt bød på et vanvittig solo-raid midt i perioden. Den tidligere Frølunda-spilleren dro ut Christian Thinn og Sebastian Kjos Sæves, før han kom alene med Nordh. Han prøvde seg på en backhandavslutning, men Nordh kom ut og gjorde en god redning. Ingen av lagene klarte å score, og det måtte spilleforlengese til for å kåre en vinner. 

Jimmy reddet to poeng

Etter kun to minutter av overtidsperioden, måtte Andreas Lindstrøm sette seg i utvisningsboksen for en situasjon med Christian Larrivée.

Storhamar fikk ikke spillet til å sitte, men til slutt fant Jimmy Andersson veien til nettet da han la på et tilsynelatende enkelt skudd fra blålinja. Pucken gikk rett i mål, og Storhamar fikk to poeng. 

Krisen fortsetter for lillehammer

Sølv-konkurrent Frisk Asker vant 4-2 mot Stjernen i Fredrikstad. I Sarpsborg tok Sparta seg av Lillehammer med en sterk 5-2-seier. Lillehammer har kun tatt ett poeng på sine seks siste kamper.

Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen).

1. rekke: Erik de la Rose, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Stein André Økelsrud Hagen, Simen Løvhaug Hansen - Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen.

3. rekke: Jimmy Andersson, Patrik Bäärnhielm, Pål Johnsen, Mads Hansen, Jacob Berglund.

4. rekke: Andreas Øksnes, Luke Moffatt, Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.