Scott Hotham har slitt i sin første sesong som Storhamar-spiller. Søndag ble han vraket mot Frisk Asker, og i morgen sitter han igjen på tribunen.

I 2010/11-sesongen var situasjonen en helt annen for kanadieren. Hotham herjet for Lillehammer, og han ble også tatt ut på årets lag i eliteserien.

- Jeg er egentlig en bedre spiller enn hva jeg var da. Jeg er smartere, men likevel har ikke spillet mitt vært så bra som ønsket, sier han.

- Det har vært tungt for meg den siste tiden. Ingen ønsker å sitte på tribunen, og jeg har det ikke så bra akkurat nå, sier Hotham, som kjørte egne hurtighetsøvelser etter at laget gikk av istreningen.

- Jeg må få i gang beina mine, og det er kun hard jobb som gjelder. Jeg håper å komme tilbake som en bedre spiller, sier han.

Smirnov håper på bedring

- Scott var god og pigg i starten av sesongen, men han har slitt litt etter at han kom tilbake fra kneskaden. Det gikk om lag tre uker uten at han fikk trent så mye. Det gikk bra i tre-fire kamper etterpå, men han har slitt etter det.

-Jeg har snakket med ham, og nå trener Scott ekstra både med skøytetrening og fysisk trening. Etter lørdagens kamp får vi en pause, og vi håper og tror på stigning, sier Aleksander Smirnov.

Løvhaug hansen inn på laget

Simen Løvhaug Hansen, som er kaptein på Storhamars U20-lag, er spilleren som skal erstatte Hotham mot Stavanger i morgen.

- Vi har snakket med U20-trener Tommy Marthinsen, og han hadde bare gode ord å si om Simen. Jeg forventer at han spiller enkelt og greit. Vi har ingen grunn til å tro noe annet. Han skal ikke trylle, gliser Pål Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.