Møtet skal ha skjedd midt i hjertet av Storhamar-land, på restauranten La Perla på Storhamar-senteret. Her ble duoen observert av flere. HA-sporten har forgjeves forsøkt å verifisere hendelsen, men Svein-Erik Edvartsen var ikke mulig å få fatt i på telefonen.

Daglig leder i Storhamar Dragons var heller ikke tilgjengelig på telefonen da vi forsøkte oss søndag formiddag. Ei heller sportslig leder i Lørenskog Ishockeyklubb, Atle Olsen.

Vanlig kutyme i slike saker er at klubben underrettes før spilleren kontaktes.
- Jeg synes det ville vært en grei og fornuftig framgangsmåte at klubben spilleren er under kontrakt med, ble underrettet, sier leder av Storhamar Dragons Elite, Bjørn Danielsen og legger til: Men jeg har ikke hørt noen verken fra Edvartsen eller vår egen daglig leder Erik Kristiansen til nå. Jeg regner med at jeg ville blitt underrettet dersom noen hadde visst noe.

Det var en ikke direkte hjertelig ordveksling på Facebook, mellom tidligere Storhamar-spiller Remo Sjonfjell og Svein-Erik Edvartsen, som brakte saken fram i dag.

Seint i går kveld sendte Svein-Erik Edvartsen følgende SMS til HA:Vår sportssjef Atle Olsen har vært i kontakt med Lystad Jacobsens agent for lengst. Lørenskog synes Lystad Jacobsen er en god spiller og vurderer å gi ham tilbud før neste sesong. Som vanlig har Erik Kristiansen og jeg en god dialog i alle saker. Hvis Lørenskog avholder hemmelige møter er nok ikke møtestedet La Perla. Vi tar dog til etterretning at en normal og uforpliktende lunsj skapte stor i vannglass, skriver Edvartsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00