Både Storhamar Dragons og Svein Skarpmo er hemmelighetsfulle om hva slags samtaler de har, men HA-sporten har fått bekreftet av flere kilder i hockeyklubben at det er Svein Skarpmo de ønsker seg som ny markedssjef.

Planen er at Skarpmo skal selge på provisjon, og ikke være fast tilknyttet klubben.

Vil ikke kommentere

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier styreleder Stein Onsrud på HA-sportens forespørsel mandag.

I oktober sa han imidlertid at klubben jobbet med å få på plass en person, og at han trodde det kom til å bli veldig bra.

Daglig leder Erik Kristiansen har tidligere sagt at en markedssjef er på plass rundt 17. november. Heller ikke han vil kommentere Skarpmos kandidatur, men Kristiansen sa dette i oktober:

- Vi jobber med formalitetene nå. Det kommer inn en person som skal selge alt i vårt system, og skal ha det som en del av sin jobb, sa Kristiansen.

Enorm jobb i Sundet

Da HA-sporten tok kontakt med Skarpmo før helga, var det en kryptisk 57-åring som svarte:

- Vi er langt fra en avtale. Jeg er opptatt med det jeg driver med til midt i november, svarte en meget travel Skarpmo, før han hevder at han ikke har noe med dette å gjøre:

- Det er mange på dette markedet og jeg er en 100 prosent fri mann.

Skarpmo, som ofte har blitt kalt Mr. Nybergsund, nesten på egen hånd sørget for å sette klubben på fotballkartet gjennom en enorm markedsjobb.

Skarpmo ble kalt for en sponsorguru og Nybergsund en av tidenes skreller i norsk fotball. Skarpmo er i dag involvert i flere selskaper, og er daglig leder i sponsor- og eventselskapet Hallo Trysil AS. Selskapet skriver at de stadig er på jakt etter nye prosjekter for å utvikle firmaet videre, og har så langt hatt ansvaret for alt sponsorsalg i Nybergsund, sponsorsalg for regionslaget i skiskyting, og vært delaktig i arrangementene Trysilsmellen og Trysil sommerfestival.

I fjor startet de også Trysil Sommerskiskole og Trysil Rulleskisprint, noe som ble en umiddelbar suksess.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.