Disse to står øverst på ønskelista

Knights-trener Svein-Ove Nermo håper, i følge avisa Glåmdalen, å sikre seg både Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammen.

– Disse to passer perfekt inn i vår filosofi. De er lokale, hardarbeidende, har erfaring og rutine, sier Knights-trener Svein Ove Nermo til Glåmdalen.

Kongsvinger Knights uttalte mål for neste sesong er opprykk til Get-ligaen – og klubben drømmer om at både Skadsdammen og Lars Erik Hesbråten (28) skal vende hjem for å hjelpe klubben med å nå nettopp den målsettingen.

Skadsdammen sier til Glådalen at det er Storhamar som er førsteprioritet, men Kongsvinger er en mulighet, for spilleren som er på utgående utgående kontrakt med Dragons,  og  ennå ikke har pratet med klubben om en forlengelse.

Etter han kommer hjem fra Italia i neste uke skal han i møter på Hamar. Da kan en avgjørelse om fremtiden komme, i følge Glåmdalen, som slår fast at hvis han ikke blir enig med Storhamar om en kontraktsforlengelse, så blir trolig Knights hans neste klubb.

Også Lars Erik Hesbråten er på utgående kontrakt med Storhamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.