HAMAR: Kvartfinalerunden mot Lillehammer pangåpnet med 9-1-seier for Storhamar. Så stokket det seg. Først tapte Dragons 2-1 i Kristinshall, 2-5 hjemme, 6-1 borte, før Hamar-laget i dag ble slått for fjerde gang på rad - i OL-amfi - med sifrene 3-1.

Lillehammer trengte kun én seier for å sikre semifinalebilletten, mens Storhamar måtte vinne tre på rad for å avansere. Før kampen var det snakket om å angripe Lillehammer som sultne ulver, men da kampen omsider satte i gang, var det Lillehammer som så mest glupske ut.

Og det tok kun tre minutter og 20 sekunder før Lillehammer-hungeren ble mettet med mål. I overtall presset gjestene på, før Evan Cheverie til slutt fikk lurt pucken inn i nettet bak Dragons-keeper Trevor Koenig.

Etter den tunge åpningen kom Dragons i gang, og begynte å produsere sjanser. Store sjanser, mange sjanser, og hjemmelaget var klart best utover i perioden. Men til tross for 12-4-seier i skuddstatistikken, sto det 0-1 i OL-amfi da lagene forlot isen til første pause.

Andre periode åpnet som første sluttet, med press og målsjanser fra vertene. Og etter en drøyt 30 minutter lang sjansekalvakade fra dragene, fikk de endelig uttelling, da gullhjelmbærer Andreas Gröndahl klemte pucken i nettmaskene til 1-1.

Da stemningen var på det mest elektriske i OL-amfi, og Storhamar-ledelsen lå i lufta, tok Lillehammer time-out. Og etter å ha tatt time-out, tok gjestene også tilbake ledelsen, da Gino Guyer omsatte en kvikk Lillehammer-kontring i 1-2-scoring.

Til tross for skuddstatistikk for perioden på 15-8, holdt stillingen seg til andre pause.

Tredje periode fortsatte i samme spor, men til tross for et solid Storhamar-press, var det også i denne perioden Lillehammer som scoret. Og igjen var det Gino Guyer som avsluttet en strålende Lillehammer-kontring.

Dermed var kampen kjørt, på stillingen 1-3 tre minutter før slutt. Storhamar klarte aldri å svare, og dermed er sesongen over for Storhamar Dragons.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00