LILLEHAMMER: En god dag for Hamar-idretten ble avsluttet med tre poeng i Kristinshall. Men det så ikke så lovende for de blåkledde dragene. Lillehammer åpnet kampen best, og kun en meget god Trevor Koenig. Likevel var det Lillehammer som tok ledelsen. Andreas Martinsen stjal pucken fra en tam Pål Johnsen og var nådeløs alene med Koenig i Storhamar-buret. Men så startet snuoperasjonen. Lars Erik Hesbråten styrte et skudd/pasning fra Christian Larrivèe opp i krysset. Men dette var en annen Storhamar-rekkes dag.

Joakim Jensen er kjent som en farlig mann i overtall, og nettopp i powerplay sørget han for borteledelse foran 2.432 tilskuere i Kristinshall. 1. rekka fortsatte med sitt effektive spill. Eirik Skadsdammen doblet drageledelsen, før det var tid for Jokke-show.

Joakim Jensen snurret rundt med to Lillehammer-spillere bak vertenes mål før han serverte Eirik Skadsdammen, som banket inn 4-1-ledelsen. En veldig målrik 2. periode med andre ord.

Lillehammer trykket på for en scoring i siste periode, men Dragons spilte meget godt i defensivt i den siste perioden. Bakerst sto også Trevor Koenig og ryddet unna det som kom.

Dette var Storhamars første borteseier denne sesongen.

Og alle hamarsinger kan i kveld legge seg med et smil om munnen. HamKam seiret over Lillehammer på Stampesletta. Dragons tok alle poengene i Kristinshall og Storhamars håndballdamer tok med seg alle poengene i oppgjøret mot Flint Tønsberg.

Les mer om kampens i morgendagens HA.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00