HAMAR: Rune Gulliksen og Ole Eskild Dahlstrøm har terpet det defensive denne uka.

- Vi må opp på et høyere nivå mot M/S, spesielt defensivt. Vi produserte bra med sjanser mot Stjernen, men med en enda bedre defensiv, blir det enda flere sjanser, sier Gulliksen, og fortsetter: - Vi må også bli bedre i overtall. Det er en veldig viktig del av spillet.

Rune Gulliksen fikk med seg kampen mellom Sparta og Manglerud/Star på tv tirsdag. Sparta vant 5-1.
- M/S jobbet hardt, og lå kompakte i egen sone. De hadde også en førstefemmer som var bra, synes jeg. Det blir helt sikkert en tøff kamp, og det er vi klare for.

Pål Johnsen (kne), Cato Ørbæk (skulder) og Eerikki Koivu (rygg) har trøblet litt, men skal være klare til kamp.
Når det gjelder Manglerud/Star, har det vært store utskiftninger.

De har en bra målvakt i Linus Fernström. Offensivt er Dave Bonk en spennende spiller. Han produserte 82 poeng i East Coast Hockey League forrige sesong. Han har også spilt i Nederland, og på nivå to i Tyskland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.