HA-sportens Terje Midttun så kampen fra pressetribunen:

- Det var ingen praktforestilling av gjestene, for å si det sånn. Det begynte bra, men så datt de helt sammen. Tommy Johansen - til tross for fem baklengs, og uten å glitre han heller - synes jeg gjorde en grei kamp, oppsummerer han.

Flest skudd fra start

Sondre Olden ga vertene ledelsen i overtall da 18 minutter og 16 sekunder var spilt. Resultatet sto seg til den første pausen.

Dragons ledet skuddstatistikken 6-2 et stykke ut i perioden, men VIF tok etter hvert over kommandoen.

Økte to ganger

Den samme Olden økte VIF-ledelsen til 2-0 snaut fem minutter ut i midtperioden, før Rasmus Juell la på til 3-0 i et nytt overtallsspill drøyt tre minutter før pause nummer to.

- Kampen for Storhamars del er som resultatet hittil tilsier - og kanskje enda verre, rapporterer HA-sportens Terje Midttun fra Jordal.

Oldens tredje

Igjen var Sondre Olden frampå og gjorde livet surt for gjestene fra Hamar, da VIF gikk opp til 4-0 etter seks og et halvt minutt av sisteperioden.

Men det stoppet ikke der. Nesten midtveis i sisteperioden scoret Tobias Lindström VIFs femte mål for kvelden.

Trøstemål

Hele 18 minutter og 14 sekunder fikk de gule og blå endelig hull på byllen. Eirik Børresen sørget for det på egenhånd, men til ingen nytte. Det ble 1-5-tap på Jordal.

Skuddstatistikk:
(kilde: pointstreak.com)

1. periode: VIF 10 - Dragons 8
2. periode: VIF 11 - Dragons 6
3. periode: VIF 10 - Dragons 5

Stjernen vant 3-1 mot Manglerud Star i Stjernehallen i kveld. Paulsen, Borgersen og Heier scoret for Stjernen, mens Bamberg scoret for M/S, melder Hockeynytt på Twitter.

FØR KAMPEN:

Kan Storhamar Dragons slå Vålerenga i kveldens generalprøve i Oslo?

Hockeygutta møter fjorårets seriemester til en siste test før søndagens seriestart hjemme mot Sparta.

Og endelig denne forsesongen stiller Michael Smithursts menn til kamp med nærmest fullt lag. Kun Adrian Saxrud Danielsen står over, ifølge klubbens hjemmesider.

Lagene spilte 3-3 i Hamar OL-Amfi i sommerens første treningskamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.