• TROR PÅ GULL: Dragons-supporter Ole Petter Tronslien tror to poeng skiller topplaget Stavanger Oilers og utfordrer Storhamar Dragons etter torsdag. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Dragons har opplevd en fantastisk vinter, og de gule og blå har ikke gått poengløse av isen én gang siden 26. oktober.

Den herlige flyten har ført til andreplass på GET-ligatabellen og entusiasme på tribunen. Ole Petter Tronslien, som er en fast klippe i den stadig voksende supportergjengen, tror Storhamars imponerende tabellklatring kan fortsette.

- Vi ser bare oppover på tabellen. Hvis vi vinner i dag og slår Stavanger på torsdag, er det bare to poeng opp til dem. Sånn vi spiller for tiden, har jeg faktisk tro på at vi kan ta gullet. Nå har jo selv keeperen stabilisert seg på et høyt nivå, smiler Tronslien en snau halvtime før kampstart mellom Frisk Asker og Storhamar Dragons.

Frykter Frisk

Selv om Tronslien tror førsteplassen er innen rekkevidde, er han smått bekymret foran dagens oppgjør mot tabellnabo og serietreer Frisk Asker, som har hatt et godt tak på Dragons denne sesongen.

- De har overrasket mange og vært veldig gode i år, og de er veldig gode her ute, sier Tronslien og kikker ut over isen i Askerhallen.

Klokka 17.00 møtes Frisk Asker og Storhamar Dragons. Dersom du ikke er blant fansskaren på Dragons' tribuneseksjon i Askerhallen, kan du følge thrilleren live øverst på denne siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.