Opplegget er at bedrifter og privatpersoner betaler to kroner per tilskuer, og høyeste sum er satt til 6.000 kroner - per andel.

Pengene som kommer inn søndag skal gå til sport.

Seks Petersburg-spillere

Patrick Thoresen har som vanlig kjøpt en andel. Nå har han altså vervet sin svenske lagkamerat Tony Mårtensson.

- Jeg stilte spørsmålet til Tony ved matbordet. Jeg spurte om han ville støtte laget mitt i Norge, og han svarte ja med en gang. Det er veldig bra, sier Patrick Thoresen,

- Jeg har støttet folkespillerkampen tidligere også. Hvis mange som er glade i Storhamar bidrar med litt, kan det bli en bra slant. Jeg håper de henter en god spiller som glir inn i gruppa, sier KHL-stjernen, som forteller at han følger med på tre lag i den norske eliteserien.

- Storhamar følger jeg naturlig nok med på. I tillegg har jeg god kontroll på Lørenskog og Stavanger Oilers.

Bror Steffen spiller i Lørenskog, mens far Petter er trener i Stavanger.

Storhamars nye støttespiller, Tony Mårtensson, har en sterk cv. 34-åringen har spilt NHL-hockey for Anaheim Mighty Ducks. Han startet Russland-eventyret med spill for Kazan, før han gikk til SKA St. Petersburg.

Nå er altså fire nye SKA St. Petersburg-spillere inne med en andel hver. Vadim Shipachyov, Maksim Chudinov, Yevgeni Ketov og Yuri Aleksandrov spilte i KHL-klubben Severstal da Aleksander Smirnov var trener der. 

Henter etter jul

Tony Mårtensson har også spilt for Brynäs og Linköping i den svenske eliteserien. Han plukket flest målpoeng i den ligaen i sesongen 2007-2008 med 62 poeng. Den sesongen produserte han 50 målgivende pasninger, og ble kåret til seriens mest verdifulle spiller.

Sigve Ødegård i investorgruppen Powerplay Club, som organiserer og selger folkespillerkampen, er veldig godt fornøyd med å ha to KHL-stjerner i «stallen».

- Det er kjempestas at Patrick Thoresen har vervet Tony Mårtensson.

Sigve Ødegård håper de får solgt om lag 90 andeler, og at de kan sitte igjen med 500.000 kroner, hvor alt som nevnt går til sport.

- Dette er eneste muligheten vi har til å forsterke laget ytterligere, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Njål Berge.

Alt tyder på at Sjur Rakstad-Larsen & co i Dragons venter til over jul før de henter en ny spiller. De vil ha full oversikt over skadesituasjonen først.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.