Vertene fra oljebyen gikk ut i et knallhardt tempo og jaget mål fra første sekund. Dragons på sin side klarte aldri nå opp til det samme nivået, og ble hengende etter i de fleste situasjoner og dueller.

Skuddstatistikken etter den første perioden var, ganske beskrivende, 17-7 fordel Oilers, som etter hvert fikk hull på Dragons-byllen.

Først med Jean-Michel Daoust etter 16,41 minutter i den første perioden, før Peter Lorentzen la på til 2-0 ca to minutter senere.

To gode Dragons-minutter

Den andre perioden ble ikke stort bedre for de tilreiste hamarsingene. Oilers fortsatte å spasere over et tafatt Storhamar, som likevel tidvis glimtet til likevel.

Først serverte Fredrik Lystad Jacobsen til Nathan Martz rett foran Stavangers målvakt Ruben Smith, uten at kanadieren riktignok fikk kontroll over pucken.

Like etterpå kom Joakim Jensen til en god skuddposisjon, men satt pucken utenfor mål.

Dermed kunne Dennis Løvold Sveum legge på til 3-0 for Oilers, etter en pasningsfeil fra Adrian Saxrud Danielsen. Resultatet sto seg til den andre pausen.

- Mange presterer ikke godt nok 

Oilers stormet mot ny seier, og Dragons maktet aldri sette kjepper i hjulene deres. Til tross for en mulighet i overtall den siste perioden, fremsto fortsatt Dragons som fullstendig sjanseløse.

Punktum ble satt da Christian Dahl Andersen sendte Stavanger opp til 4-0 i det 54. minuttet. Dragons-ydmykelsen var dermed komplett.

- Vi kommer ikke opp til dem i det hele tatt. Vi legger ikke ned det arbeidet som kreves mot et så godt lag som Stavanger, sier Michael Smithurst etter kampen. 

- Tommy Johansen står en bra kamp og det er noen andre også som leverer opp mot det vi vet de kan, men det er for mange som ikke presterer godt nok i denne kampen. Det er på tide å stikke fingeren i jorda. Nå skal vi opp til bevis mot Stjernen søndag, sier Smithurst.

Nathan Martz likte ikke det han så, men svartmalte likevel ikke hele situasjonen. 

Dette betyr ikke at vi ikke kan slå dem, men de var veldig gode i dag. Vi har heller ikke like dyp stall som Stavanger og Lørenskog. Vi så vel litt av det i dag også, sier Nathan Martz

Vi fulgte kampen direkte!:

 

 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.