HAMAR: Ettersom spillere som Marius Holtet, Anders Bastiansen, Jonas Holøs (Sverige), Tore Vikingstad (Tyskland) og Vålerenga- og Sparta-spillerne var opptatt med sluttspillfinaler i sine respektive ligaer, fikk flere nye sjansen i Norges fire første oppkjøringskamper inn mot VM i Sveits fra 25. april.
- Kjip beskjed å få
Lørdag fikk Storhamar-trioen Skadsdammen, Østli og Hesbråten beskjed om at de ikke får være med videre.

- Det er aldri moro å bli vraket, innrømmer Eirik Skadsdammen, som tross tidenes hardeste konkurranse på løpersiden hadde et lite håp om å prestere bra nok.
- Jeg visste jeg måtte gripe sjansen. Dessverre klarte jeg ikke det denne gangen. Et håp hadde jeg, men visste det ville bli tøft. Det var kjipt å få beskjeden vi fikk lørdag, sier Skadsdammen, som har ligget og vaket i landslagsvannskorpa i årevis.

- Sånn er gamet
Lars Løkken Østli var inne i varmen før han pådro seg håndleddsbruddet som satte ham ut av spill i åtte uker i vinter. Nå blir det VM fra tv-stolen.

- Sånn er gamet. Litt skuffa er jeg, men graver meg ikke ned. Det kommer sikkert nye muligheter, sier Løkken Østli.
Fire spillere med Hamar-tilknytning er som ventet inne i troppen. Ruben Smith og Kristian Forsberg fra Dragons, og Patrick Thoresen (Lugano) og Marius Holtet (Färjestad).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.