STAVANGER: Stavanger åpnet best i Siddishallen. Selv om Storhamar også var frampå med sine sjanser, forteller skuddstatistikken 20-7i første periode til hjemmelaget at Storhamar måtte forsvare seg mye i åpningsperioden.

Det så likevel ut til at dragene skulle holde nullen perioden ut, men halvannen minutt før hvile var Marius Trygg frampå. Avslutningen fra kort hold kom for kjapt til at Trevor Koenig rakk å reagere.

Stavanger kjørte på videre i andre periode. Og selv om Trevor Koenig storspilte, slet dragene med å produsere store sjanser selv.


Og Juha-Pekka Loikas økte hjemmelagets ledelse til 2-0 etter 33.41.


I tredje periode var det mer jevnspilt, men heller ikke da klarte Storhamar å score mål. Derfor kontrollerte Oilers kampen helt inn. Og da Storhamar tok ut målvakten helt mot slutten, snappet Peter Lorentzen pucken og scoret i det åpne buret.

Dermed tapte Storhamar sin andre kamp på rad, siden de også tapte 5-1 mot Lørenskog i forrige kamp. Og søndag venter serieleder Sparta i OL-Amfi'n.


Storhamars beste mot Stavanger var målvakt Trevor Koenig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.