Rett etter kampen sto hoveddommer Stian Halm på sitt i intervjuet med TV2 om at han hadde gjort rett da han ikke blåste for mål da Christian Larrivée sendte pucken i.

- Pucken gikk fra stang til stang og ut, sa Malm skråsikkert på direkten.

Han ble også med til Rinkside-studioet hvor han fikk se TV2s bilder fra situasjonen. Første gangen han så situasjonen svarte han like skråsikkert at pucken ikke var inne, men etter og ha sett situasjonen ytterligere noen ganger innrømmet han at det kunne se ut som pucken likevel var inne.

Dette bekrefter han også i denne Rinkside-sendingen.

Her får du også høre Storhamar-trener Aleksander Smirnovs utblåsning mot dommerkvartetten selv om laget hans vant 3-2 mot Stjernen. I kampens hete var han også rasende etter denne dommeravgjørelsen.

Hockeyekspert Svein Harald Arnesen mener også at dette må dommerne få med seg selv uten videodømming.

Christian Larrivée, som scoret målet som ikke ble godkjent, uttaler seg også om situasjonen i Rinkside.

Få med deg hele dramet i denne sendingen ved å klikke på videoen over.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.