Oslo
Michael Smithurst fikk noen viktige fysiske svar lørdag. Likevel er han mer spent på den første treningskampen mot Vålerenga på hjemmebane torsdag.
- Det er jo ute på isen vi får de aller viktigste svarene, sier treneren som kommer til å kjøre med fire fulle femmere i de fleste treningskampene.
- Det blir mer serielikt først i de to-tre siste treningskampene, sier treneren som har brukt sommeren godt.

Sammen med Hansen

- Jeg har mange tanker og ideer på hvordan vi skal spille og ikke minst hvem som skal spille sammen, sier Dragonssjefen.
Mads Hansen er tilbake i Hamar-klubben og det er naturlig å bygge ei rekke rundt spilleren som kommer fra svensk topphockey.
- Jeg har noen tanker om hvilke kombinasjoner jeg vil teste sammen med Hansen, smiler Smithurst og legger til at Fredrik Lystad Jacobsen så smått er i gang på is igjen. Med ham tilbake for fullt blir den offensive kraften til Dragons enda sterkere.

Perfekt sommer

Storhamar-treneren er svært tilfreds med den jobben laget har gjort i sommer.
- Vi har fått gjort de riktige tingene, trent godt og spillerne ser ut til å trives på trening. Det har på mange måter blitt en nystart, sier Smithurst som bevisst har valgt å endre en del av sommer-opplegget. Også for sin egen del.
- Forandringer er med på at vi alle blir mer skjerpet og fokusert, mener treneren som mener det nå er på tide at klubben presterer bedre ute på isen.
- Når det er blitt ryddet opp i klubben på mange områder, er det på tide av vi også leverer bedre sportslige resultater, sier mannen som har det sportslige ansvaret.

Treningskampene

Førstkommende torsdag kommer VIF på besøk i Hamar OL-amfi. Slik ser den listen over treningskamper ut:
Dragons-VIF (15. aug.), Lillehammer-Dragons (18. aug.), Mora-Dragons (23. aug. på Lillehammer), Dragons-Lørenskog (27. aug.), Lørenskog-Dragons (1. sep.) og VIF-Dragons (10. sep.). I tillegg spiller Dragons kamp 24. august på Lillehammer.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00