HAMAR: I kveld møtes eliteseriens to beste keepere. Storhamars Trevor Koenig (36) har en redningsprosent på 93, mens Patrick DesRochers (31) har 92,6.
Begge har vært veldig viktige for sine lag, men med litt forskjellig stil. Koenig er veldig offensiv i spillestilen og står med sju målgivende pasninger så langt. Han ser ofte ut som en ekstra back. Koenig er veldig god med spaken.
DesRochers er en større keeper. Han er veldig trygg, og vanskelig å få ut av balanse. DesRochers fra Penetang i Canada har vært god over lang tid for Vålerenga.
Han kom til Oslo-klubben i 2008.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.