LØRENSKOG: Storhamar-kapteinen fortsetter:
- Jeg har sluttet å bli sint. Noen ganger er det tunge perioder, og det eneste som gjelder er å ta nye tak. I dag spilte vi ikke sammen, og gjorde mange feil. Vi må hjelpe hverandre, sier Pål Johnsen, som måtte se at Lørenskog ledet 3-0 etter tre minutter og 29 sekunder.
Det var snakk om punktering.
Lørenskog fikk gjøre akkurat som de ville.
Det var som det sto velkommen på et skilt i Dragons-sonen.

Sterk og klar

- De første tre og et halvt minuttene ødela utrolig mye for oss. Vi gjennomførte ikke det vi var enige om. Vi skulle ha fokus på å jobbe knallhardt hjem, for Lørenskog er et lag som går i angrep på første mulighet. I stedet for å følge planen scoret Lørenskog tre mål, nesten uten å måtte jobbe for det, sier Smithurst, som forteller at han var sterk og klar i garderoben etter kampen.
- 3. rekka gjorde det veldig bra, men de andre må melde seg på. Jeg var sint under kampen mot Stavanger. Jeg var ikke sint i dag, for jeg tror ikke det hjelper å skrike til folk, men jeg sa klart ifra etterpå, sier Smithurst, som ikke vil navngi de spillerne som fikk klar beskjed.

- Må spille med energi

Det er ingen tvil om at Pål Johnsen har et viktig poeng. De to første femmerne slet fælt, og det var lite som hang sammen.
Og med de to første femmerne på lavgir, får Dragons trøbbel.
Det er egentlig ikke noe vanskelig regnestykket.
- Vi må spille med energi. Vi er basert på det, sier Smithurst, og fortsetter:
- Nå blir det viktig å forberede seg inn mot Lillehammer-kampen. Det er tett mellom slagene.

Unggutta gikk foran

Det sto 5-0 til hjemmelaget etter to perioder, og det var nærmest envegskjøring i Lørenskog ishall
Men så skjedde det noe i sisteperioden, anført av Fredrik Lystad Jacobsen & co. i 3. rekka.
Først satte Eirik Dagfinrud inn sitt første A-lagsmål.
Eirik Salsten fulgte opp, og plutselig så bortelaget ut som et sultent hockeylag igjen. Målene fylte opp sjøltillit-tanken, og da Mats Larsen Mostue satte inn 5-3 var det Lørenskog-spillerne som så tafatte ut, og som gjorde grove feil i egen sone.
- Vi må ta med oss det som skjedde i 3. perioden på vegen videre. Da var det mye bra, men vi kan ikke starte å spille med en periode igjen. Vi må være med fra start i kampene. Vi slet med det mot Stavanger også, sier Storhamar-treneren, som merker at han har spillere på skadelisten.

Håper på Børresen

- Vi spiller med en kort benk, og alle trenere vil vel ha mest mulig konkurranse om plassene. Det er mulig Eirik Børresen kan spille torsdag, sier Smithurst.
Martin Blakseth Huse trener på is, men er et stykke unna kampklar. Det er usikkert når Andreas Øksnes er klar igjen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00