Hamar
Storhamar-backen ba om hjelp av den ene dommeren med en gang, og ble hjulpet av isen.
Det er snakk om en smell i kneet, et kne Dagfinrud også har slitt med tidligere. Forrige gang var han klar igjen etter fire dager, og fysioterapeut Kent Inge Kristiansen håper det er tilfelle denne gangen også.
Eirik Dagfinrud og Ole Petter Øvergaard er tatt ut i den norske U20-landslagstroppen, som skal spille U20 Super Challenge i Karlstad 21.- til 25. august. Norge skal møte noen av Europas beste juniorlag. De møter Modo, Helsingfors og Färjestad i innledende runder.
- Jeg håper Eirik rekker denne turneringen, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.